Soepkom suikerriet 300ml

Soepkom suikerriet 300ml
Soepkom suikerriet 300ml
Suikerriet soepkom, saladekom is gemaakt van agrarische restmaterialen: bladeren en stengels die overblijven na de oogst van suikerriet.

Artikelnummer

118205

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 3,95
Prijs per 50 stuks
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Soepkom, saladekom suikerriet

  • inhoud 300ml
  • hoogte 45mm
  • doorsnee 152mm (bovenkant)
  • pak 50 stuks

Onze suikerriet kommen zijn voedselveilig, smaakneutraal, waterbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 100°C. Bovendien zijn onze kommen 100% biologisch afbreekbaar. 

Suikerriet kom 300ml kan worden gebruikt voor het serveren van bijvoorbeeld soep, salade, yoghurt of kwark. De suikerriet kom biedt een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic kommen. U kunt onze suikerriet kommen ook combineren met ons wegwerpbestek. 

Bij de productie van rietsuiker ontstaan grote hoeveelheden restmateriaal genaamd “bagasse”. Deze overblijfselen zouden zijn afgebrand maar worden nu gebruikt als natuurlijke grondstof voor de productie van Natureko’s suikerriet producten. Suikerriet artikelen zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 wat staat voor industriële composteerbaarheid. Hierdoor mag het OK compost en kiemplant logo gedragen worden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0511 451636.
Wij helpen u graag verder.