Retourneren

Aanmeld- en retourtermijn

Een retour kunt u melden tot 14 dagen na uw aankoop, dus u hebt 2 weken bedenktijd. Nadat u de melding heeft gedaan heeft u nogmaals 14 dagen om het product of producten daadwerkelijk terug te sturen. Om producten te kunnen retourneren moeten deze logischerwijs:
 
  • ongebruikt en onaangebroken zijn
  • geen gebruikerssporen bevatten
  • niet beschadigd zijn, ook de eventuele verpakkingen

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk- in originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Aanmelding en retour-adres

Retouren kunt u via onze contact-pagina of telefonisch bij ons aanmelden (0511-451636), hierbij dient u uw factuurnummer op te geven en de namen van de artikelen die u retour wilt sturen. Wij verzoeken u het factuurnummer (wat op de factuur staat die bij uw bestelling zit) tevens op de retourzending te vermelden. De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Zorg dus dat u het pakket voldoende frankeert. U kunt de zending sturen naar:

Hilbrand Tanja
Regnerus Meinartystraat 12
9291EP Kollum

Nogmaals; stuur het order/factuurnummer mee met de retourzending of voeg de bijbehorende factuur toe. Zo weten we bij binnenkomst precies van wie de retour afkomstig is en hebben we alle gegevens bij de hand.

Retourverwerking

Zodra wij de producten hebben ontvangen worden deze gecontroleerd. Elke doos wordt geïnspecteerd of de inhoud nog correct is en de dozen onbeschreven zijn. Producten zullen worden gecontroleerd op gebruikerssporen en beschadigingen. Indien alles voldoet aan onze eisen voor retouren worden de goederen geaccepteerd en zullen we zo snel mogelijk het aankoopbedrag (minus de verzendkosten) naar u overmaken. De wettelijke termijn voor terugbetaling is 14 dagen, wij doen dit in de regel binnen 3 werkdagen. 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0511 451636.
Wij helpen u graag verder.