Houten bestek vork 158mm Bio

Houten vorken biodore
Houten bestek vork 158mm Bio
Staffelprijzen! Koop meer en betaal minder!

Artikelnummer

101842

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 2,49
Prijs per 100 stuks
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Houten vorken

  • vork hout
  • lengte 158mm
  • pak 100 stuks

Natuurlijk genieten


Serveer je verse gerechten eens met het handige houten bestek van Bio. Deze mooi gevormde houten vorken liggen stevig in de hand en zijn een aanwinst bij foodtruckfestivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten. Leg het accent op natuurlijk genieten, proeven en beleven en je bent altijd verzekerd van een verzorgde presentatie.
 

Duurzaam hout


De vorken zijn gemaakt van duurzaam, 100% FSC-gecertificeerd hout dat de natuurlijke oorsprong van je verse producten benadrukt. Ze zijn een prima alternatief voor de traditionele plastic vorken. Haal ook de houten messen, lepels, roerstaafjes en fritesvorkjes in huis en je Biodore-bestekserie is compleet.
 

Natuurlijke grondstoffen


De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.
 

Een ware beleving


Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0511 451636.
Wij helpen u graag verder.