Desinfectiemiddel DES50 vloeibaar voor oppervlakten 5 liter

Desinfectiemiddel DES50 vloeibaar voor oppervlakten 5 liter

I.P.V. ACTICID LEVEREN WE NU DES50 DIT IS EEN GELIJKWAARDIG ARTIKEL MET DEZELFDE EIGENSCHAPPEN.

Artikelnummer

105890 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 34,95
€ 29,95
Prijs per can

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Foodclean DES50 desinfectie voor oppervlakten

Omschrijving: Desinfectiemiddel op basis van 76%-ige alcoholen voor sproeidesinfectie of dompeldesinfectie, speciaal voor kleine oppervlakken, onderdelen en tafels of op oppervlakken waar niet nagespoeld kan worden met water zoals vulmonden van verpakkingsmachines, maar ook te gebruiken in productie en sanitaire ruimten (bijv. ontsmetting toiletten, kranen, deurklinken, trekkoorden en wasbakken). Geschikt voor gebruik in de gehele voedingsmiddelenindustrie. Door de samenstelling verdampt FoodClean DES 50 restloos binnen 5 -15 minuten (afhankelijk van de omgevingstemperatuur). FoodClean DES 50 heeft een breed werkingsspectrum tegen bacteriën, gisten en schimmels. Niet toepassen bij materialen die niet tegen alcoholische oplossingen bestand zijn. 
 
 
Gebruik: Sproeidesinfectie : Vooraf grondig reinigen alvorens te desinfecteren. Zorg dat eventuele plassen water verwijderd worden, zodat geen ongewenste verdunning kan ontstaan. FoodClean DES 50 onverdund aanbrengen met een sproeiflacon of klein sproeiapparaat. Temperatuur 5 - 40°C. Let op dat moeilijk bereikbare plaatsen ook worden meegenomen (schaduwzijden en onderkanten). Te behandelen oppervlak max. ca. 0,5 m2 per keer. Laat 5 - 15 minuten inwerken. Niet naspoelen met water. Desgewenst met een schone, droge wegwerptissue het oppervlak na 15 minuten droogwrijven als te veel is aangebracht. 
 
Dompeldesinfectie : Reinig de te desinfecteren onderdelen grondig en spoel na met water van drinkwaterkwaliteit. Dompel de onderdelen geheel onder in een bad met onverdunde FoodClean DES 50. Na uitnemen van het onderdeel gedurende 5 - 15 minuten FoodClean DES 50 laten verdampen alvorens in contact te brengen met voedingsmiddelen

Inhoud: can 5 liter

Laatst bekeken producten
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0511 451636.
Wij helpen u graag verder.